Privatumo politika

Dėkojame, kad apsilankėte Bonameda, UAB interneto svetainėje ir/ar bendraujate su mumis elektroniniu paštu.

Gerbiame Jūsų privatumą ir įsipareigojame saugoti jį laikydamiesi šios Privatumo politikos (toliau – „Privatumo politika“). Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Mes įsipareigojame būti skaidrūs, pateikdami aiškią informaciją apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, tvarkymo tikslus, asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taip pat teisinį duomenų tvarkymo pagrindą ir kitą informaciją, kurią turime pateikti pagal galiojančius teisės aktus.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis laikomės Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, taip pat kompetentingų institucijų nurodymų.

Sutikę gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus mūsų interneto svetainėje, kartu pateikiate savo asmens duomenis. Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame žemiau išvardytais tikslais:

Tiesioginė rinkodara: pasiūlymai, apklausos, renginiai ir kt. Renkame šiuos duomenis:

  • vardas pavardė

  • domėjimosi sritis

  • el. pašto adresas

  • telefono numeris

  • el. pašto sąveika (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami)

Gavę jūsų sutikimą, tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkome  asmens duomenis, o remdamiesi mūsų teisėtu interesu atrinkti ir pasiūlyti būtent Jūsų poreikius atitinkančias prekes ir paslaugas, vykdome profiliavimą.

Siųsti Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei metodinę ar reklaminę medžiagą galime tik tuo atveju, jeigu sutinkate gauti šią informaciją.

Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote).

Be to, remdamiesi profiliavimu, siunčiame specialiai Jums atrinktus prekių ir paslaugų pasiūlymus, t. y. pagal domėjimosi sritį, pirkimų istoriją, darbovietę.

Taip pat galime pakviesti Jus į renginį ar sudalyvauti apklausoje prašydami įvertinti įmonės veiką. Tai darome todėl, kad norime geriau pažinti Jūsų poreikius ir pritaikyti pasiūlymus Jūsų jiems. Dalyvavimas renginiuose ir apklausose nėra privalomas.

Atsisakyti tiesioginės rinkodaros  galite spustelėję atsisakymo nuorodą laiške arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.

Registruodamiesi tiesioginės rinkodaros pasiūlymams, jūs patvirtinate, kad jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir jūs esate ne jaunesni kaip 16 metų amžiaus.

Kaip mes renkame informaciją apie Jus?

Jūsų asmens duomenis gauname, kai susisiekiate su mumis, užsisakote naujienlaiškį ar užpildote užklausos formą interneto svetainėje ar renginio dalyvio anketą renginio metu.

Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

Duomenys, pateikti užsisakant tiesioginės rinkodaros pranešimus interneto svetainėje, bus saugomi tol, kol pageidausite gauti mūsų tiesioginės rinkodaros pranešimus ar kol įmonė vykdys veiklą.

Mes siekiame nesaugoti pasenusios arba nereikalingos informacijos ir užtikrinti, kad asmens duomenys ir kita informacija apie klientus būtų nuolat atnaujinta ir teisinga. 

Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis galime atskleisti:

Įmonėms, su kuriomis dirbame

Asmens duomenys yra atkleidžiami įmonėms, kurios teikia mums paslaugas. Tai yra IT priežiūros, naujienlaiškių siuntimo įmonės, rinkos tyrimų ir reklamos agentūros. Visos šios įmonės privalo užtikrinti tokią pačią Jūsų asmens duomenų apsaugą, negali naudoti jų neleistinais tikslais ir turi užtikrinti, kad jų partneriai elgsis taip pat.

Kita

Ginčų atveju galime perduoti Jūsų duomenis teisės konsultantams.

Asmens duomenų apsauga

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Jūsų duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.

Slapukai

Siekdami pagerinti Jūsų naršymą ir patirtį šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Slapukai – tai nedidelės apimties informacijos elementai, kurie siunčiami į Jūsų įrenginį iš internetinės svetainės ir saugomi Jūsų kompiuteryje tam, kad būtų palengvintas naudojimasis mūsų internetine svetaine bei pritaikytas interneto svetainės turinys prie naudotojų poreikių. Kai vartotojas vėl grįžta į tą pačią internetinę svetainę, ji gali atkurti slapuke išsaugotą informaciją, siekiant informuoti internetinę svetainę apie ankstesnius vartotojo veiksmus joje.

Žemiau lentelėje pateikiame www.bonameda.com svetainėje naudojamus slapukus:

Slapuko pavadinimasAprašymas / TipasSukūrimo momentasGaliojimo laikas
has_jsNustato, ar vartotojo naršyklė palaiko "Java Script" programavimo kalbą apsilankymo svetainėje metu. Būtinasis slapukas.Įėjimo į puslapį metuNaršymo seanso metu
_gaŠį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.Įėjimo į puslapį metu2 metai
_gatŠį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. Statistikos slapukas.Įėjimo į puslapį metuNaršymo seanso metu
_gidŠį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. Statistikos slapukas.Įėjimo į puslapį metuNaršymo seanso metu
collectŠis slapukas naudojamas siųsti duomenis „Google Analytics“ apie lankytojo įrenginį ir elgseną. Jis stebi lankytoją įrenginiuose ir rinkodaros kanaluose. Statistikos slapukas.Įėjimo į puslapį metuNaršymo seanso metu

Slapukų naudojimą galite kontroliuoti pakeitę savo naršyklės nustatymus. Daugiau informacijos apie tai, kaip pašalinti slapukus, o taip pat kitos naudingos informacijos, susijusios su slapukų naudojimu, galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org/.

Informuojame, kad tuo atveju, kai naršote Bendrovės internetinėje svetainėje ir Jūsų nustatymai priima slapukus, tai laikoma Jūsų aiškiu sutikimu naudoti slapukus mūsų internetinėje svetainėje.

Nuorodos į kitas svetaines 

Mūsų svetainėse yra nuorodų į kitas internetines svetaines, kuriose mūsų svetainės lankytojai gali rasti jiems naudingos informacijos, tačiau šis pareiškimas dėl privatumo minėtoms interneto svetainėms yra netaikomas. Todėl dėl minėtose interneto svetainėse taikomos privatumo politikos rekomenduojame bendrauti tiesiogiai su tų svetainių atstovais. 

Jūs turite šias teises:

  • gauti informaciją apie tai, ar tvarkome Jūsų asmens duomenis, ir prieigą prie savo duomenų;

  • teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis;

  • teisę ištrinti savo asmens duomenis. Ši teisė negalioja, jei duomenų tvarkymas susijęs su saviraiškos ir informacijos laisve, teisiniais įsipareigojimais ar teisinių reikalavimų nustatymu, vykdymu bei gynimu;

  • teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (vadinamoji teisė į duomenų perkeliamumą). Ši teisė galioja, kai asmens duomenys tvarkomi automatizuotai, remiantis Jūsų sutikimu arba pasirašius sutartį;

  • teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis;

  • teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais;  

  • teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą;

  • teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu arba susisiekite žemiau nurodytais kontaktais.

Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (www.ada.lt).

Privatumo politikos pakeitimai

Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Ši versija atnaujinta 2018 m. gegužės 11 d.

Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis:

BONAMEDA, UAB:
Įmonės kodas: 140927183  |  PVM mokėtojo kodas: LT409271811
Breslaujos g. 3B, 44403 Kaunas, Lietuva
+370 37 280710  |  info@bonameda.com

Duomenų apsaugos pareigūnas:
Eglė Maciulevičienė
+370 37 280 710 | info@inospectra.com

Susidomėjote?
Susisiekite su mumis.
×

Susisiekite

Prašome užpildyti formą:

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
8 + 11 =
Išspresk šią lengvą užduotį ir įvesk rezultatą. Pvz.: 1+3, įvesk 4.
Breslaujos g. 3b, 44403 Kaunas